ساختمان No Further a Mystery

به علاوه استفاده از شیشه رنگی در این پروژه برای اولین بار در نمای ساختمان به کار رفته است که همانند کمربندی روی نمای ساختمان خود نمایی می کند.

این پروژه در خمین شهر واقع شده است. یکی از خواسته های کارفرما در طراحی ساختمان اداری این بود که حجم بیرونی ساختمان و فضای داخلی آن معرف نام تجاری آن باشد.

همانطور که در تصویر ماهواره ای زیر مشاهده می‌شود، در چندین نقطه در غزه آثار حملات و بمباران اسرائیل دیده می‌شود.

کاربرد سبک مینیمال در معماری و طراحی داخلی ساختمان مسکونی

فاز دو معماری فاز عملیاتی و اجرایی است به نحوی که نقشه های طراحی شده در فاز یک طراحی شده اند این بار با دقت حداکثری و انطباق پیدا کردن با مقررات ملی ساختمان باز طراحی می شوند. بنابراین شاهد تغییرات و اصلاحات جزئی هستیم و ماهیت نقشه های ساختمانی فاز یک ثابت باقی می ماند و در پروژه هایی که تغییر می کنند بخاطر همان تصور غلطی است که در مورد آن صحبت کردیم.

بعد از شکل گیری بتن به مرحله اسکلت بندی می رسیم؛ معمولا در ساخت اسکلت از اسکلت های بتنی یا فلزی استفاده می شود ولی چون اسکلت بتنی از نظر هزینه مقرون به صرفه تر از اسکلت فلزی برای همین بیشتر از اسکلت بتنی استفاده می شود.

در مرحله دوم ساختمان سازی به نصب میلگرد ها می رسیم، نصب و اجرای میلگرد ها شامل اصول در نوع سازه است که در بخش های مختلف ساختمان متفاوت است.

این بنا توسط گروه معماری مدام طراحی شده است. در طراحی نمای ساختمان از آجر و شیشه استفاده شده است. کارفرما از طراحی می خواست تا نمای مدرن و نیمه شفافی را طراحی کنند تا در عین زیبا بودن، فضای داخلی از نور طبیعی بهره مند گرد و کارمندان بتوانند از چشم انداز زیبای برون ساختمان بهره ببرند.

او می‌گوید «تاریخ برداشت محصول پرتقال با آغاز جنگ مصادف بود و هیچکس جرات نمی‌کرد به آنجا برود.»

اگر در کشورهای دیگر، هنرهای وابسته به معماری مانند نگارگری (نقاشی) و سنگتراشی، پیرایه (آذین) به‌شمار می‌آمده، در کشور ایران هرگز این‌گونه نبوده‌است. گره‌سازی با گچ و کاشی و خشت و آجر و به گفته خود معماران، آمود و اندود، بیشتر بخشی از کار بنیادی ساختمان است. اگر نیاز باشد در زیر پوشش آسمانه (سقف) پنام (عایق) ی در read more برابر گرما و سرما ساخته شود یا افراز بنا که ناگزیر پرپیمانه است و نمی‌تواند به دلخواه معمار کوتاهتر شود، تنها با افزودن کاربندی می‌توان آن را کوتاهتر و باندام و مردم‌وار کرد.

این ساختمان مسکونی در منطقه ی ماکو در آذربایجان غربی قرار گرفته است. یکی از چالش های اصلی پروژه این بود که نمای ساختمان معرف و نمایانگر فضای داخلی آن نیز باشد. نمای مدرن سفید و صیقلی در میان تمام ساختمان های موجود قهوه ای قدیمی اطراف چشم نواز به نظر می رسد.

عمده متریال به کاررفته در نمای این ساختمان تایل های بتنی می باشد.

ساختمان مسکونی روزن نمونه ای دیگر از معماری شهر تاریخی اصفهان می باشد. طراحان نمای ساختمان را بر اساس ساختار و کاهش حجم در برابر سطح و منطبق با عملکرد فضای داخلی، پنجره هایی رو به جنوب با توجه به اقلیم اصفهان با سایبان متحرک طراحی کردند تا دید داخلی میسر نشود.

بررسی ۵۰ نمونه از نماهای مدرن ساختمان های ایرانی در سال های اخیر

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *